FOTO WORKSHOP -  CAMARGUE 2013

V dubnu proběhly úspěšné Foto Workshopy ve Francii v oblasti Camargue. Vzhledem k nebývalému zájmu jsme zde uspořádali dva turnusy. Camargue je proslulý svými velkými výběhy s pasoucími se bělouši a býky.

Tyto žánrové obrázky jsou sice krásné, ale my jsme od pobytu v Camargue chtěli víc – něco, co nemá běžný návštěvník šanci běžně pozorovat, natož fotografovat. Ve spolupráci s místní farmou jsme zde proto pro každý turnus zajistili 3 exklusivní fotografování koní a býků při východu či západu slunce. Byla to jedinečná příležitost pořídit fotografie koní běžících vodou, zachytit obrázky práce honáků nebo snímky býků řítících se přímo proti objektivům. Jak se nakonec vše povedlo, můžete vidět na fotografiích účastníků obou workshopů. Další dobrou příležitosti k focení byl ornitologický park, který jsme během pobytu také několikrát navštívili. Fotili jsme zde hlavně plameňáky, hnízdící volavky a jiné druhy ptáků. A když už jsme byli v „býčím kraji“, nemohli jsme vynechat ani (nekrvavé) býčí hry v místní aréně… Stejnou příležitost chceme nabídnout i dalším zájemcům o fotografování. V Camargue se na vás budeme znovu těšit v dubnu 2014!!!

Poznámka: vzhledem k velkému zájmu o tuto akci si můžete místo nezávazně rezervovat už nyní na info@africanway.cz

CAMARGUE 2013

Přihlásit se do zpravodaje
zde

Namibie Foto safari
EXPEDICE SNĚŽNÝ LEVHART 2013

"CK Away se před lety zasloužila o mou první větší cestu na africký kontinet. Byla to právě tato zkušenost, která mě přivedla k tomu, že se od té doby do Afriky stále vracím... "

 

Lenka Klicperová

šéfredaktorka magazínu Lidé a země


Film O. Šilhové a L. Klicperové "LATIM OBŘEZANÉ"

Copyright © 2008–2013 Václav Šilha. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele a majitele www stránek zakázáno. Vyrobil PolyWeb.cz